Home » Genealogie » Parenteel van Dirk van Meerten (?-1568) en Bertha van Eck van Panthaleon (?-1531)

Parenteel van Dirk van Meerten (?-1568) en Bertha van Eck van Panthaleon (?-1531)

Dirk van Meerten werd op ? geboren te ? als zoon van Roelof (?) van Meerten (?-?) en ? ? (?-?). Hij is overleden op 20 december 1568 te Ingen. Hij trouwde op ? te ? met Bertha van Eck van Panthaleon. Bertha van Eck van Panthaleon werd op ? te ? geboren als dochter van ? ? (?-?) en ? ? (?-?). Zij is overleden op 7 september 1531 te Ingen.

Kinderen

Uit dit huwelijk werden de volgende kinderen geboren.

  1. Johanna van Meerten. Zij werd geboren op ? te Ingen en overleed op 22 april 1600 te Lienden. Zij trouwde op 17 juli 1550 te Lienden met Johan van Brakell, geboren op ? te Lienden en overleden op ? te ?. Hij was een zoon van Cornelis van Brakell (?-?) en Margriet van Boecoop (?-?).
  2. Dirk van Meerten. Hij werd geboren op ? te Ingen en overleed op ? te ?.
  3. Maria van Meerten. Zij werd geboren op ? te Ingen en overleed op ? te ?. Zij trouwde op ? te ? met Gijsbert de Cock van Delwijnen, geboren op ? te ? en overleden op ? te ?. Hij was een zoon van ? de Cock van Delwijnen (?-?) en ? ? (?-?).

Meer informatie over dit echtpaar

Dit parenteel wordt nog verder compleet gemaakt. Hieronder volgen tijdelijk de linkjes naar artikelen op deze website die onder meer dit echtpaar vermelden. Later, als de Heere leven geeft, willen we dit omwerken tot een overzichtelijk en leesbaar geheel.