Home » Genealogie » Parenteel van Anna van Meerten (?-?) en Heijmerick van Bemmel (?-?)

Parenteel van Anna van Meerten (?-?) en Heijmerick van Bemmel (?-?)

Anna van Meerten werd op ? geboren te Ingen als dochter van Dirck van Meerten (?-1568) en Bertha van Eck van Panthaleon (?-1531). Het parenteel van haar ouders is hier te vinden. Zij is overleden op ? te ?. Zij trouwde op ? te ? met Heijmerick van Bemmel. Heijmerick van Bemmel werd op ? te ? geboren als zoon van Johan van Bemmel (?-?) en Bertha van Meeckeren (?-?). Hij is overleden op ? te ?.

Kinderen

Uit dit huwelijk werden de volgende kinderen geboren (in willekeurige volgorde):

  1. Bertha van Bemmel. Zij werd geboren op ? te Rijswijk en overleed op ? te Rijswijk. Zij trouwde op ? te ? met Gijsbert van Hardenbroek, geboren op ? te ? en overleden in het jaar 1608 te Rijswijk. Hij was een zoon van ? van Hardenbroek (?-?) en ? ? (?-?). Gijsbert was eerder getrouwd geweest met Christina van Gellicum (?-?).
  2. Johan van Bemmel. Hij werd geboren op ? te ? en overleed op ? te ?. Hij trouwde op ? te ? met Frederica de Cocq van Delwijnen, geboren op ? te ? en overleden op 3 januari 1618 te ?. Zij was een dochter van ? de Cocq van Delwijnen (?-?) en ? ? (?-?).
  3. Diederik van Bemmel. Hij werd geboren op ? te ? en overleed in 1652 te Arnhem. Hij trouwde in 1600 te Zutphen met Wilhelmina van der Hell, geboren op ? te ? en overleden in 1622 te Arnhem. Zij was een dochter van Casijn van der Hell (?-1601) en Geertruijd van Wijnbergen (?-?).

Meer informatie over dit echtpaar

Dit parenteel wordt nog verder compleet gemaakt. Hieronder volgen tijdelijk de linkjes naar artikelen op deze website die onder meer dit echtpaar vermelden. Later, als de Heere leven geeft, willen we dit omwerken tot een overzichtelijk en leesbaar geheel.

Voetnoten


4 reacties

Reacties zijn gesloten.