Home » Algemeen » Rondom het congres 2021 (9): Mosasaurusvideo dankzij ‘Is Genesis History?’ goed bekeken

Rondom het congres 2021 (9): Mosasaurusvideo dankzij ‘Is Genesis History?’ goed bekeken

Sinds kort heeft Fundamentum een eigen YouTube-kanaal. Voor een beginnende organisatie is het de kunst om nu zoveel mogelijk abonnees te werven en kijkcijfers te oogsten. Met dank aan ‘Is Genesis History?’ is het gelukt om de video van dr. Marcus Ross over de Mosasauriërs meer zichtbaar te maken.

Afgelopen maandag, 9 augustus 2021, deelde de organisatie ‘Is Genesis History?’ de video van dr. Marcus Ross met als titel ‘Of Mosasaurs and Meteors: Life and death in Noah’s Flood’.1 Deze lezing is in het Engels ingesproken en daarom ook aantrekkelijk voor deze organisatie. De paleontoloog dr. Marcus Ross was ook één van de creationistische wetenschappers die bevraagd werd in de bestseller-dvd ‘Is Genesis History?2

De organisatie schrijft boven de gedeelde video3:

“A few months ago, paleontologist Dr. Marcus Ross (who you may remember from our feature length film, 𝘐𝘴 𝘎𝘦𝘯𝘦𝘴𝘪𝘴 𝘏𝘪𝘴𝘵𝘰𝘳𝘺?) presented a lecture during the Dutch conference, Fundamentum en Geloofstoerusting, on his favorite group of extinct marine reptiles, the mosasaurs!”

Het delen van deze video zorgde voor een kijkcijferrecord en laat de tweede meest bekeken video via het kanaal van Fundamentum ver achter zich.4 Tot vandaag keken maar liefst 759 mensen naar de video en ontving deze video ook nog eens 24 ‘likes’. Het is bemoedigend om te zien dat we als beginnende organisatie ook een (kleine) impact hebben buiten het Nederlands sprekende gedeelte van de wereld.

RUBRIEK 'RONDOM HET CONGRES 2021'
In de rubriek ‘Rondom het congres 2021‘ bespreken we feedback, vragen en gebeurtenissen rond het congres ‘Bijbel & Wetenschap‘ georganiseerd door Fundamentum en Geloofstoerusting en gehouden op 26 juni 2021.

Voetnoten

  1. De lezing is via het kanaal hier te bekijken: https://youtu.be/rsnBjE2Cj7Y. Deze video is ook via onze website te zien: https://oorsprong.info/congres-over-bijbel-wetenschap-2021-11-dr-marcus-ross-of-mosasaurs-and-meteors-life-and-death-in-noahs-flood/.
  2. Ik schreef gisteren over deze organisatie en de plannen om een tweede dvd op de markt de brengen. Mogelijk is dr. Marcus Ross ook te gast in deze film, maar dat is voor de buitenstaander nog onbekend. Zie voor het artikel van gisteren: https://oorsprong.info/bestseller-dvd-is-genesis-history-krijgt-een-vervolg-mountains-after-the-flood-zoomt-in-op-de-tijd-na-de-zondvloed/.
  3. https://www.youtube.com/post/UgyYYq2jQjrDZKwdJ-F4AaABCQ.
  4. De tweede meest bekeken video is het openingswoord van Jan van Meerten met 85 weergaven: https://youtu.be/mr0bxJ5rLyg.