Home » Evenement » Rondom het congres 2021 (6) – Interview over immuunsysteem op vijfde plaats in top-7 CIP+-artikelen

Rondom het congres 2021 (6) – Interview over immuunsysteem op vijfde plaats in top-7 CIP+-artikelen

Het Christelijk Informatieplatform (CIP) is een populair-christelijke nieuwswebsite.1 Er wordt aandacht gegeven aan allerlei onderwerpen die hedendaagse christenen (van Rooms Katholiek tot Oud Gereformeerd) bezighouden. In het verleden heb ik voor dit platform een artikel geschreven over de zondvloed.2

Screenshot van de voorpagina van Christelijk Informatieplatform (CIP). In de cirkel het interview op de vijfde plaats. Screenshot genomen op 17 juli 2021 door Jan van Meerten.

Op 25 juni 2021 (een dag voor ons congres) verscheen er op CIP+ een interview met medisch immunoloog dr. ir. Adriaan van Beek.3 Het interview ging in op zijn lezing die hij de volgende dag zou geven voor het congres ‘Bijbel & Wetenschap‘ van Fundamentum en Geloofstoerusting.4 Dit interview werd ook met toestemming op deze website overgenomen5 en werd een verwijzing naar het CIP-artikel geplaatst op Refoportaal.6 Vandaag zag ik dat het artikel op de vijfde plaats staat in de top-7 van meest gelezen (?) CIP+-artikelen. Vanzelfsprekend ben ik daar erg dankbaar voor! Fijn dat het congres-geluid ook op CIP te horen was.

RUBRIEK 'RONDOM HET CONGRES 2021'
In de rubriek ‘Rondom het congres 2021‘ bespreken we feedback, vragen en gebeurtenissen rond het congres ‘Bijbel & Wetenschap‘ georganiseerd door Fundamentum en Geloofstoerusting en gehouden op 26 juni 2021.

Voetnoten

  1. De website van CIP is hier te vinden: https://cip.nl/.
  2. Dit artikel is hier te vinden: https://cip.nl/64589-waarom-de-zondvloed-geen-lokale-overstroming-was.
  3. Zie hier voor het interview op CIP: https://cip.nl/cip+/86176-wat-iedere-christen-moet-weten-over-ons-immuunsysteem-juist-in-coronatijd.
  4. Zie voor de lezing: https://oorsprong.info/congres-over-bijbel-wetenschap-2021-dr-ir-adriaan-van-beek-verwonderen-over-ons-ingenieuze-immuunsysteem/. De hele livestream is hier terug te kijken: https://oorsprong.info/livestream-congres-2021/.
  5. https://oorsprong.info/wat-iedere-christen-moet-weten-over-ons-immuunsysteem-juist-in-coronatijd/.
  6. https://www.refoportaal.nl/nieuws/details/381648/Wat_iedere_christen_moet_weten_over_ons_immuunsysteem__juist_in_coronatijd_/.