Home » Genealogie » Parenteel van Claes van Meerten (?-?) en Teuntien Cornelis (?-?)

Parenteel van Claes van Meerten (?-?) en Teuntien Cornelis (?-?)

Claes van Meerten werd op ? geboren te ? als zoon van Dirck van Meerten (?-?) en ? (?-?). Hij is overleden op ? te ?. Hij trouwde op 24 februari 1666 te Zoelen met Teuntien Cornelis. Teuntien Cornelis werd op ? te ? geboren als dochter van Cornelis ? (?-?) en ? (?-?). Zij is overleden op ? te ?.

Kinderen

Uit dit huwelijk werden ten minste de volgende zeven kinderen geboren:

 • Cornelis van Meerten. Hij werd geboren in het jaar 1667.1 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Cornelis is overleden.
 • Luitera van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1669.2 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Luitera is overleden. Vermoedelijk vóór de geboorte van Luijtgen (zie onder). Luitera was de tweelingzus van Cornelia.
 • Cornelia van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1669.3 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Cornelia is overleden. Cornelia was de tweelingzus van Luitera.
 • Luijtgen van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1670.4 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Luijtgen is overleden.
 • Maria van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1674.5 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Maria is overleden.
 • Johanna van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1677.6 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Johanna is overleden.
 • Ariaentje van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1680.7 Het is de auteur (nog) onbekend wanneer Ariaentje is overleden.

Meer informatie over dit echtpaar

Dit parenteel wordt nog verder compleet gemaakt. Hieronder volgen tijdelijk de linkjes naar artikelen op deze website die onder meer dit echtpaar vermelden. Later, als de Heere leven geeft, willen we dit omwerken tot een overzichtelijk en leesbaar geheel.

Voetnoten

 1. Zijn doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-cornelis-van-meerten-1667/.
 2. Haar doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-luitera-van-meerten-1669-en-cornelia-van-meerten-1669/.
 3. Haar doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-luitera-van-meerten-1669-en-cornelia-van-meerten-1669/.
 4. Haar doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-luijtgen-van-meerten-1670/.
 5. Haar doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-maria-van-meerten-1674/.
 6. Haar doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-johanna-van-meerten-1677/.
 7. Haar doopbewijs is hier te vinden: https://oorsprong.info/doopbewijs-van-ariaentje-van-meerten-1680/.