Home » Genealogie » Parenteel van Adriaen van Meerten (?-?) en Anneke van der Eem (?-?)

Parenteel van Adriaen van Meerten (?-?) en Anneke van der Eem (?-?)

Adriaen van Meerten werd op ? geboren te ? als zoon van ? van Meerten (?-?) en ? (?-?). Hij is overleden op ? te ?. Hij trouwde op ? te ? met Anneke van der Eem. Anneke van der Eem werd op ? te ? geboren als dochter van Peter van de Eem (?-?) en ? (?-?). Zij is overleden op ? te ?.

Kinderen

Uit dit huwelijk werden ten minste de volgende vier kinderen geboren:

  1. Maria van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1663 te Ingen1 en overleed op ? te ?.
  2. Peter van Meerten. Hij werd geboren in het jaar 1664 te Ingen2 en overleed op ? te ?.
  3. Wilmken van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1667 te Ingen3 en overleed op ? te ?. Zij trouwde op ? te ? met Cornelis van Homoet (?-?), geboren op ? te ? en overleden op ? te ?. Hij was een zoon van Jan van Homoet (?-?) en ? ? (?-?). Het parenteel van dit echtpaar is hier te vinden.
  4. Aeltjen van Meerten. Zij werd geboren in het jaar 1671 te Ingen4 en overleed op ? te ?. Zij trouwde op ? te ? met Alert van Amerongen (?-?), geboren op ? te ? en overleden op ? te ?. Hij was een zoon van Hendrick van Amerongen (?-?) en ? ? (?-?). Het parenteel van dit echtpaar is hier te vinden.

Meer informatie over dit echtpaar

Dit parenteel wordt nog verder compleet gemaakt. Hieronder volgen tijdelijk de linkjes naar artikelen op deze website die onder meer dit echtpaar vermelden. Later, als de Heere leven geeft, willen we dit omwerken tot een overzichtelijk en leesbaar geheel.

Voetnoten

  1. Het fiche van haar doopinschrijving is hier te vinden: https://oorsprong.info/fiche-van-de-doopinschrijving-van-maria-van-meerten-1663/.
  2. Het fiche van zijn doopinschrijving is hier te vinden: https://oorsprong.info/fiche-van-de-doopinschrijving-van-peter-van-meerten-1664/.
  3. Het fiche van haar doopinschrijving is hier te vinden: https://oorsprong.info/fiches-van-de-doopinschrijving-van-wilmken-van-meerten-1667/.
  4. Het fiche van haar doopinschrijving is hier te vinden: https://oorsprong.info/fiche-van-de-doopinschrijving-van-aeltjen-van-meerten-1671/.