Home » Evenement » Rondom het congres 2022 (4) – Livestream via YouTube-kanaal Geloofstoerusting goed bekeken

Rondom het congres 2022 (4) – Livestream via YouTube-kanaal Geloofstoerusting goed bekeken

Het is vandaag op de klokslag nauwkeurig één week geleden dat Kees van Helden begon met het openingswoord. Dit was de aftrap van het congres ‘Bijbel & Wetenschap’, waar een achttal academici uitleg gaf over bestudeerde zaken binnen het eigen vakgebied. Het was een hybride congres. Naast de zaal werd er ook een livestream verzorgd. Deze livestream werd gestreamed via het YouTube-kanaal van Geloofstoerusting en ook gedeeld via de website van Fundamentum en Logos Instituut.

De livestream werd evenals de twee Engelstalige lezingen goed bekeken. De livestream werd op het YouTube-kanaal van Geloofstoerusting maar liefst 2.472 keer bekeken. De lezing van dr. Todd Wood 542 keer en de lezing van dr. Matt McLain 503 keer.1 De laatste twee lezingen werden ook gedeeld via de Facebook-pagina van Biblical Creation Trust.2 BCT is een creationistische organisatie in Verenigd Koninkrijk.3

RUBRIEK 'RONDOM HET CONGRES 2022'
In de rubriek ‘Rondom het congres 2022‘ bespreken we feedback, vragen en gebeurtenissen rond het congres ‘Bijbel & Wetenschap‘ georganiseerd door Fundamentum, Geloofstoerusting en Logos Instituut en gehouden op 22 oktober 2022.

Voetnoten

  1. De livestream plus de twee lezingen zijn hier terug te kijken: https://oorsprong.info/livestream-congres-2022/.
  2. Deze Facebook-pagina is hier te vinden: https://www.facebook.com/biblicalcreationtrust.
  3. We hebben over deze organisatie al eens eerder geschreven: https://oorsprong.info/top-10-van-meest-bekeken-youtube-videos-van-biblical-creation-trust/ en https://oorsprong.info/derde-volume-van-online-tijdschrift-e-origins-verschijnt-met-een-bemoediging-voor-studenten-snelle-olievorming-en-gevederde-dinosauriers/.