Home » Genealogie » Parenteel van Hillegonda van Meerten (?-?) en Albert van Leeuwen (?-1546)

Parenteel van Hillegonda van Meerten (?-?) en Albert van Leeuwen (?-1546)

Hillegonda van Meerten werd op ? geboren te ? als dochter van Gevert van Meerten (?-?) en Christina van Cuyck (?-?). Zij is overleden in ? te ?. Zij trouwde op ? te ? met Albert van Leeuwen. Albert van Leeuwen werd op ? te ? geboren als zoon van Herman van Leeuwen (?-?) en ? Van Welij (?-?). Hij is overleden in 1546 te ?.

Kinderen

Uit dit huwelijk werden de volgende kinderen geboren.

  1. Adriaan van Leeuwen. Hij werd geboren in ? te ? en overleed in ? te ?. In ? trouwde hij te ? met ? Van Hattum, geboren in ? te ? en overleden in ? te ?. Zij was een dochter van ? Van Hattum (?-?) en ? ? (?-?).
  2. Ott van Leeuwen.
  3. Elisabeth van Leeuwen. Zij werd geboren in ? te ? en overleed in ? te ?. In 1562 trouwde zij te Laar met Evert van Delen tot Laer, geboren in ? te ? en overleden op 8 februari 1586 te ?. Hij was een zoon van Wijnand van Delen tot Laer (?-1573) en Anna van Cattenburch (?-?).

Meer informatie over dit echtpaar

Dit parenteel wordt nog verder compleet gemaakt. Hieronder volgen tijdelijk de linkjes naar artikelen op deze website die onder meer dit echtpaar vermelden. Later, als de Heere leven geeft, willen we dit omwerken tot een overzichtelijk en leesbaar geheel.