Home » Biologie » Opvolgmail met alternatieven voor de geannuleerde bijeenkomst met dr. Peter Borger van 10 december 2021

Opvolgmail met alternatieven voor de geannuleerde bijeenkomst met dr. Peter Borger van 10 december 2021

Geachte bezoeker,

Zoals u in de tussentijdse nieuwsbrief hebt kunnen lezen kon de avond met moleculair bioloog dr. Peter Borger helaas niet doorgaan. Gelukkig was dr. Borger wel in Nederland en werd hij geïnterviewd door Blue Tiger Studio. Borger vertelt in deze talkshow meer over de inhoud van zijn boek en de beweegredenen daarachter. We hebben de opname ook hier gedeeld op onze website. Daarnaast hebben we hier nog een oudere presentatie van dr. Borger geplaatst. Deze presentatie gaat over hetzelfde onderwerp als zijn herziene boek. Ik wens jullie veel zegen en plezier bij het kijken!

Op 18 maart 2021 organiseren wij de eerste Fundamentum Studium Generale met als gastspreker de Bijbels archeoloog dr. Peter G. van der Veen. Deze week hopen wij op onze website daar meer informatie over te kunnen delen én een aanmeldformulier te plaatsen. Mocht de avond i.v.m. de dan geldende coronamaatregelen niet door kunnen gaan dan zenden wij deze avond live uit via ons YouTube-kanaal (dit kanaal is hier te vinden).

Alvast gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar toegewenst.

Hartelijke groet,

Jan van Meerten

www.oorsprong.info

info@oorsprong.info

PS: Heeft u nog geen (gratis) abonnement op onze nieuwsbrief? Dat kan via deze link. Mocht het teveel worden dan bestaat er bij elke nieuwsbrief de mogelijkheid uzelf af te melden.