Home » Biologie » Moleculair bioloog dr. Peter Borger vanwege zijn nieuwe boek te gast bij ‘Blue Tiger Studio’

Moleculair bioloog dr. Peter Borger vanwege zijn nieuwe boek te gast bij ‘Blue Tiger Studio’

Moleculair bioloog dr. Peter Borger was de tweede week van december 2021 in Nederland vanwege de verschijning van zijn nieuwe boek ‘Terug naar de Oorsprong’.1 Helaas kon de eerste Fundamentum Studium Generale met hem, vanwege de geldende coronamaatregelen, niet doorgaan.2 Gelukkig was dr. Borger op 8 december 2021 te gast bij ‘Blue Tiger Studio’ en sprak daar meer dan een uur over zijn boek. Aan tafel zaten ook uitgever Tom Zwitser én de theoloog dr. Henk-Jan Prosman. We delen deze bijdrage hieronder, met dank aan Blue Tiger Studio. Binnenkort meer over het boek op deze website.3

Voetnoten

  1. Zie: https://oorsprong.info/boek-van-moleculair-bioloog-dr-peter-borger-wordt-opnieuw-uitgegeven-bij-de-blauwe-tijger/.
  2. Zie: https://oorsprong.info/fundamentum-studium-generale-met-dr-peter-borger-save-the-date-10-december-2021-d-v/ en https://oorsprong.info/fundamentum-studium-generale-met-dr-peter-borger-van-10-december-2021-helaas-geannuleerd/.
  3. De video van ‘Blue Tiger Studio‘ is ook hier te bekijken: https://deblauwetijger.com/video/peter-borger-uw-dna-als-slagveld-in-de-informatieoorlog/. Het boek is hier te verkrijgen: https://deblauwetijger.com/product/peter-borger-terug-naar-de-oorsprong/.