Home » Algemeen » Hier mag u uw hart luchten!

Hier mag u uw hart luchten!

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik de mogelijkheid om te reageren heb uitgeschakeld op deze website. Dat is omdat modereren veel teveel tijd kost en discussies vaak op scheldpartijen uitlopen. Verder raken vele meelezers het overzicht al snel kwijt. Om toch openbare feedback te kunnen ontvangen en te accepteren heb ik deze pagina opgezet. Ik modereer slechts op vloeken, schelden en denigrerend taalgebruik (zoals spot, hoon en smaad). Uit deze reacties zullen direct de vloek- en scheldwoorden worden verwijderd. Zelf zal ik niet direct reageren, maar een reactie (als er tijd en motivatie is) bespreken in een artikel op deze website in de rubriek ‘Antwoorden voor sceptici, critici en waarheidszoekers’. Veel discussieplezier en hou het vriendelijk, beleefd en netjes! We behouden ons het recht om de regels aan te scherpen.


4 reacties

 1. In reactie op het artikel ‘Een vraag die mij vaak gesteld wordt: hoe zit het met polygamie in de Bijbel? – Reactie van dr. Maarten Klaassen op drs. Jan de Visser’ (URL: https://oorsprong.info/een-vraag-die-mij-vaak-gesteld-wordt-hoe-zit-het-met-polygamie-in-de-bijbel-reactie-van-dr-maarten-klaassen-op-drs-jan-de-visser/) schreef Dirk van der Plas het volgende:

  ‘Wat een eerlijk, oprecht, bijbels en moedig antwoord. De HEERE zegene u!’

  Omdat de reacties onder de artikelen officieel uit staan plaats ik (namens Fundamentum) deze hier.

 2. In reactie op het artikel ‘Genesis extra deel 1: De Gap theorie – Bioloog ir. Kees Fieggen biedt extra’s bij de bijbelstudie over het eerste Bijbelboek’ (URL: https://oorsprong.info/genesis-extra-deel-1-de-gap-theorie-bioloog-ir-kees-fieggen-biedt-extras-bij-de-bijbelstudie-over-het-eerste-bijbelboek/) gaat Rinus Jantz er met gestrekt been in, hij schreef het volgende:

  ‘Je klets uit je nek.
  De aarde is gemaakt in 343 jaar inclusief de rustdag
  Dat is 269,502,020 jaar geleden
  Mozes schreef de eerste hoofdstukken en het eerste vers : Hij schiep hemel en aarde.
  Mozes bedoelde letterlijk de blauwe lucht met wat wolken.

  De aarde is gemaakt als gevangenis voor de gevallen engelen.
  Eva pakje dat verboden stukje 5917 jaar geleden, ik heb een volledige tijdlijn.

  Jij bent een leugenaar.’

  Omdat de reacties onder de artikelen officieel uit staan plaats ik (namens Fundamentum) deze hier.

 3. In reactie op het artikel ‘Briefwisseling tussen dr. René Fransen en ir. Bart van den Dikkenberg over theïstische evolutie – Een overzicht’ (URL: https://oorsprong.info/briefwisseling-tussen-dr-rene-fransen-en-ir-bart-van-den-dikkenberg-over-theistische-evolutie-een-overzicht/) schrijft Gerdien:

  “Ik zie wel tabel kopjes maar geen tabel.

  Het verwijt van eenzijdigheid blijft: CVandaag bv is niet vrij te lezen.”

  Omdat de reacties onder de artikelen officieel uit staan plaats ik (namens Fundamentum) deze hier.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *