Home » Feedback & Vragen » Feedback & Vragen 2022: Welke stickers van de ‘Albert Heijn’-actie mis je nog?

Feedback & Vragen 2022: Welke stickers van de ‘Albert Heijn’-actie mis je nog?

Als u deze website gevolgd hebt, dan heeft u vast gezien dat we momenteel de ‘Albert Heijn’-actie ‘Expeditie Oceaan‘ bespreken en grotendeels aanprijzen vanwege de ode aan de Schepper die het brengt.1 Helaas is de actie afgelopen zondag ten einde gekomen. We hebben het stickerboek nog niet vol en kunnen zodoende het vierde deel van het zevenluik niet afronden. Wie helpt het stickerboek compleet te maken? Hieronder de nummers die we nog missen.

Missende nummers

Het gaat om de nummers: 38, 43, 49, 54, 79, 80, 85, 92, 93 en 99. Mocht u één of meerdere van deze nummers hebben dan kunt u contact opnemen via het contactformulier (https://oorsprong.info/contact/).

Voetnoten

  1. Zie hier resp. het eerste, tweede en derde deel van de bespreking: https://oorsprong.info/albert-heijn-brengt-met-oceaanactie-een-ode-aan-de-schepper-1-nieuwe-spaaractie-bij-supermarktketen/, https://oorsprong.info/albert-heijn-brengt-met-oceaanactie-een-ode-aan-de-schepper-2-kleur-en-activiteitenboek-bij-spaaractie/ en https://oorsprong.info/albert-heijn-brengt-met-oceaanactie-een-ode-aan-de-schepper-3-op-visite-in-de-oceaan/.