Home » Algemeen » Avond met dr. Peter Borger op 10 december 2021 geen promotieavond maar Fundamentum Studium Generale

Avond met dr. Peter Borger op 10 december 2021 geen promotieavond maar Fundamentum Studium Generale

Vandaag ontving ik de nieuwsbrief van Logos Instituut. Daarin wordt aandacht gevraagd voor de avond van Fundamentum met de moleculair bioloog dr. Peter Borger. Deze avond organiseren we in de regio Ede op 10 december 2021. We danken de creationistische organisatie voor de aandacht die zij wilden geven aan het evenement. Aanmelden voor de avond met dr. Peter Borger kan hier.

Helaas is er een fout geslopen in de nieuwsbrief van Logos Instituut. De nieuwsbrief noemt de avond een promotieavond voor de recent verschenen tweede editie van het boek van dr. Peter Borger.1 Hoewel Borgers komst naar Nederland wel verband houdt met het verschijnen van deze tweede editie is de avond van Fundamentum primair geen promotieavond voor het boek maar een Fundamentum Studium Generale. Dr. Borger zal hier een academisch onderwerp (soortvorming en baranomen) wat eenvoudiger uitleggen. Uiteraard zal er op de avond veelvuldig naar zijn boek verwezen worden en zal zijn boek ook te koop worden aangeboden via de boekentafel. Ook zal er in het openingswoord van Jan van Meerten aandacht zijn voor het verschijnen van het boek. Maar primair is de avond een Fundamentum Studium Generale. Net zoals de Fundamentum Studium Generale van 18 maart 2022 D.V. met dr. Peter van der Veen geen promotieavond is, maar een Fundamentum Studium Generale. Wij begrijpen dat deze avonden van Fundamentum nog geen begrip zijn in Nederland én daar willen wij hard aan werken. Komt u ook en helpt u mee?

  1. Zie hier voor meer informatie: https://oorsprong.info/boek-van-moleculair-bioloog-dr-peter-borger-wordt-opnieuw-uitgegeven-bij-de-blauwe-tijger/.