Home » Statistieken » Mijlpaal: dit jaar al duizend artikelen geplaatst op oorsprong.info!

Mijlpaal: dit jaar al duizend artikelen geplaatst op oorsprong.info!

Naast de mijlpaal van vierduizend artikelen op oorsprong.info, zijn er sinds vandaag dit jaar al duizend artikelen op onze website verschenen. Hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid de afgelopen tijd. Hieronder volgt een top-10 van meest gelezen artikelen van dit jaar. Als het een ouder artikel betreft dan staat het jaartal van plaatsing erachter. Bij het (her)lezen hiervan veel leesplezier en zegen toegewenst. Feedback kunt u geven via de pagina ‘Hier mag u uw hart luchten’.

Top-10

  1. ‘Het Evangelie zonder kleine lettertjes’, ‘Dordt zoals je Dordt niet kende’ en ‘Hyperdordt’ – Een overzicht.
  2. Rouwdienst en begrafenis Jerphaas Karel (Jarco) van Meerten (2015-2022) (2022).
  3. Begraaf de openbare strijdbijl! – Eeuwenoude kloof tussen orthodox-gereformeerden en bevindelijk-gereformeerden is niet te overbruggen.
  4. Predikant en theoloog drs. C.J. Meeuse promoveert op 28 juni 2024 D.V. aan de Theologische Universiteit Apeldoorn.
  5. Meerderheid studiedeputaatschap NGK zet wissel om met pleidooi voor acceptatie gelijkgeslachtelijke seksualiteit – Rapport geeft dr. Wolter Rose ruimte voor een tegenstem.
  6. COLUMN: Het hart.
  7. Tussen tekst en toepassing – Bestudering proefschrift predikant en theoloog dr. G.W.S. Mulder.
  8. Nieuwe uitleg inzake homoseksualiteit gaat met bijbeltekst op de loop.
  9. ‘Nieuwe manier van Bijbellezen eist zijn tol’ – Dr. J.M.D. de Heer over de gevolgen van de moderne hermeneutiek in zijn derde ‘Saambinder’-serie.
  10. Moderne hermeneutiek: tijd waarin we leven bepalend voor uitleg – Dr. G.W.S. Mulder promoveerde aan de Vrije Universiteit op predikkunde (2023).