Home » Evenement » Rondom het congres 2023 (3) – Programma van het congres licht gewijzigd

Rondom het congres 2023 (3) – Programma van het congres licht gewijzigd

Vandaag over precies een maand hopen we het congres ‘Bijbel & Wetenschap 2023’ te organiseren in Hardinxveld-Giessendam. Het congres hoopt plaats te vinden op 21 oktober 2023 D.V. Er komen elke dag wel aanmeldingen binnen. Daar zijn wij heel dankbaar voor. Meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden zijn hier te vinden. Het programma is sinds de vorige keer licht gewijzigd.

Cardioloog en internist dr. Corstiaan den Uil vanwege (bij het bevestigen) onvoorziene werkzaamheden in het buitenland verhinderd om op het congres te spreken. Gelukkig hebben we moleculair bioloog en geneticus dr. ir. Jan-Hermen Dannenberg bereid gevonden om dit gat op te vullen met een lezing over DNA. De titel van zijn lezing luidt ‘DNA: de taal van God?. Hierdoor kan het tiental lezingen gehandhaafd worden. Het cardiologische thema dat er eerst stond, willen we doorschuiven naar een volgend congres, naar we hopen en beleven mogen. De flyers zijn helaas al ontworpen en gedrukt, dus daar laten we het zo staan.

RUBRIEK 'RONDOM HET CONGRES 2023'
In de rubriek ‘Rondom het congres 2023‘ bespreken we feedback, vragen en gebeurtenissen rond het congres ‘Bijbel & Wetenschap‘ georganiseerd door Fundamentum en gehouden op 21 oktober 2023.