Home » Evenement » ‘Ik ben in Hongarije of op Madagaskar dus ik kan de boekpresentatie niet bijwonen’ – Geen nood: er is een livestream

‘Ik ben in Hongarije of op Madagaskar dus ik kan de boekpresentatie niet bijwonen’ – Geen nood: er is een livestream

Het kan geen Nederlandstalig wezen, die zich verdiept in het debat rond geloof en wetenschap, ontgaan zijn dat deze week de bundel ‘Inzicht: Wetenschap voor Gods aangezicht’ verschijnt.1 Op 30 maart 2023 D.V., morgen dus, wordt deze bundel gepresenteerd in Apeldoorn. Tijdens het uitnodigen van familie, vrienden en bekenden kreeg ik wel eens de afwijzing dat men in het buitenland zit (zoals in Hongarije of op Madagaskar) of dat men in Vlaanderen, de Nederlandse Antillen, Suriname of Zuid-Afrika woont en dat daardoor het bijwonen van een boekpresentatie iets teveel van het goede is. Geen nood! Er is een livestream2.3

Het is niet vreemd dat men niet drie uur in de auto wil zitten of tien uur in een vliegtuig om een boekpresentatie bij te wonen. Ook enkele auteurs van de bundel wonen in het buitenland en kunnen onmogelijk te gast zijn bij de boekpresentatie te Apeldoorn. Het kan ook zijn dat er mensen verhinderd zijn. Daarom hebben we daar aan gedacht door een streamingsdienst in te huren die een livestream opzet, zodat Nederlandssprekende mensen in het buitenland toch de boekpresentatie kunnen bijwonen. Ook voor mensen die vanwege hun gezondheid thuis moeten blijven is er zo de mogelijkheid om mee te kijken. Daarnaast wordt de avond ook opgenomen zodat het ook op een later/ander tijdstip terug is te zien. Zit u in het buitenland of bent u om andere redenen verhinderd? Geen nood: er is een livestream of de avond is op een ander tijdstip terug te kijken.

De livestream start om 19:50 uur Nederlandse tijd en is via deze pagina te bekijken.

Voetnoten

  1. Zie: https://oorsprong.info/tweede-vooraankondiging-van-inzicht-wetenschap-voor-gods-aangezicht-bundel-over-geloof-en-wetenschap-verschijnt-eind-maart-2023-d-v/.
  2. De link naar de livestream is hier te vinden: https://oorsprong.info/livestream-boekpresentatie-inzicht-wetenschap-voor-gods-aangezicht/.
  3. Aanmelden voor de bijeenkomst is nog steeds mogelijk via: https://oorsprong.info/aanmeldformulier-voor-presentatiebijeenkomst-inzicht-wetenschap-voor-gods-aangezicht-op-30-maart-2023-d-v-apeldoorn/. De livestream financieel ondersteunen kan via deze link: https://oorsprong.info/steun-de-livestream-inzicht/.