Home » Evenement » Feedback & Vragen 2022: Wanneer is het volgende evenement van Fundamentum?

Feedback & Vragen 2022: Wanneer is het volgende evenement van Fundamentum?

Via de e-mail ontvingen we een vraag over wanneer het volgende evenement plaats zal vinden. En of we al evenementen in de juni- en julimaand organiseren. Dit laatste is helaas niet het geval.

Deze zomermaanden doen we rustig aan met evenementen, mede vanwege de zorgen in ons gezin. Wel proberen we om iedere dag een artikel te plaatsen. Zo verscheen er vandaag een artikel van prof. dr. ir. Wim de Vries over wetenschappelijke modellen.1 Dus geen evenementen in juni en juli. Wanneer dan wel? Het eerste evenement staat gepland op 22 oktober 2022 D.V. en wordt georganiseerd in De Bron in Hardinxveld-Giessendam. We proberen er een hybride congres van te maken, dus zowel live aanwezigheid als via een livestream. Het programma en de mogelijkheid om uzelf aan te melden is te vinden via onze ‘congrespagina’.2 Een kennis verzuchtte: ‘Eindelijk weer een crea-event‘. We zien uit naar een mooie opkomst!

Het tweede evenement is een besloten geologiebijeenkomst op 19 november 2022 D.V. Mochten er mensen zijn die het klassieke scheppingsgeloof en het daaruit voortvloeiende scheppingsparadigma een warm hart toedragen dan van harte welkom. In de voetnoot wat linkjes naar meer informatie.3 Verder staan er nog geen evenementen gepland, maar proberen we, als de Heere het leven en de gezondheid geeft, voor oktober 2023 opnieuw een congres in te plannen en sprekers te regelen.

Voetnoten

  1. https://oorsprong.info/wetenschappelijk-model-nuttig-maar-niet-alwetend/.
  2. https://oorsprong.info/congres/.
  3. Meer informatie over de besloten bijeenkomst is hier te vinden: https://oorsprong.info/besloten-geologiebijeenkomst-creageo-op-19-november-2022-d-v/. We hebben al twee e-mails verzonden ter uitnodiging: https://oorsprong.info/e-mail-ter-uitnodiging-van-vrienden-en-bekenden-voor-de-besloten-geologiebijeenkomst-van-19-november-2022-d-v/ en https://oorsprong.info/vervolgmail-op-de-uitnodiging-van-de-besloten-geologiebijeenkomst-op-19-november-2022-d-v/.