Home » Algemeen » Wijzigingen in het personeelsbestand van Logos Instituut – Afscheid Jan van Meerten

Wijzigingen in het personeelsbestand van Logos Instituut – Afscheid Jan van Meerten

Namens het bestuur van Logos Instituut en eigen persoon schrijf ik jullie het onderstaande, dit bericht zal later op de dag ook als onderdeel van een nieuwsbrief verzonden worden en wil ik nu ook delen op deze website. Lees daarvoor het bericht hieronder.

Na een pioniersfase van meer dan vijf jaar, waarin Jan van Meerten met grote inzet en toewijding Logos Instituut mede vorm heeft gegeven, treedt hij per 1 augustus in goed overleg uit dienst bij Logos Instituut. Logos Instituut is in een volgende fase beland en zal op korte termijn meedelen hoe in de ontstane vacature zal worden voorzien. De gesprekken hierover zijn in een vergevorderd stadium. Logos beschikt op dit moment over een team van drie vaste medewerkers en een gemotiveerd team aan vrijwilligers.

Jan van Meerten keert terug naar het primair onderwijs en zal daarnaast nog actief zijn als spreker. Verder blijft Jan ook nog congressen organiseren, zoals hij ook al deed voordat hij bij Logos begon, iets waarin Logos hem van harte zal ondersteunen. Logos Instituut en Jan van Meerten kijken met dankbaarheid terug op de afgelopen jaren.

Douwe Tiemersma, bestuurslid van Logos: “Toen Jan eind 2015 begon bij Logos waren we net begonnen en was er hoegenaamd niets. Nu staat er een organisatie die congressen organiseert, spreekbeurten verzorgt, actief is op sociale media en heeft Logos een rijkgevulde website met zo’n 2500 artikelen. Het bestuur en medewerkers zijn Jan van harte dankbaar hoe hij de stichting naar een volgend niveau heeft getild. Zonder zijn tomeloze inzet voor Logos was dit niet mogelijk geweest. Een organisatie van de grond tillen kost veel en is niet altijd makkelijk geweest. Wij wensen Jan Gods zegen bij de volgende stappen die hij zet en zullen hem graag blijven steunen.

Jan van Meerten: “Logos Instituut staat op de kaart en gaat nu een nieuwe fase in. Dat betekent dat het tijd is voor verandering en dus gaan we in goed overleg uit elkaar. Ik voelde al langer de trek terug naar het onderwijs en dat de mij van God gegeven tijd bij Logos Instituut erop zit. Ik ben het bestuur dankbaar voor de wijze waarop we dit vertrek samen hebben kunnen realiseren. Ik wens het bestuur en de (binnenkort oud-) collega’s Gods zegen toe in al hun werkzaamheden.