Home » Algemeen » Weet Magazine zoekt een administratief medewerker (M/V)

Weet Magazine zoekt een administratief medewerker (M/V)

Het populair-wetenschappelijke tijdschrift Weet Magazine is op zoek naar een administratief medewerker (M/V).1 Dat blijkt uit de onderstaande advertentie die werd verspreid in de digitale nieuwsbrief van het blad. Goed in het uitvoeren van administratieve taken en altijd al voor een creationistische organisatie willen werken? Dan is deze baan zeker geschikt.2

Het gaat volgens de advertentie om twee tot drie dagdelen per week. Weet Magazine zoekt een collega die zelfstandig kan werken. Secuur en flexibel werken en snelheid zijn essentieel. Daarnaast is de ervaring met verschillende Officeprogramma’s geboden. De taakuren kunnen mogelijk uitgebreid worden met marketingtaken. Het kantoor van Weet Magazine is gevestigd in het Zuid-Hollandse Waddinxveen. Wanneer u interesse hebt, klik dan op de onderstaande advertentie. De pagina waar u op terecht komt geeft meer informatie en een volledige functieomschrijving.

Voetnoten

  1. Op deze website publiceren we af en toe (niet structureel) een artikel uit dit tijdschrift: https://oorsprong.info/ontplofte-vissen-aanwijzingen-voor-een-snelle-begrafenis/.
  2. De digitale nieuwsbrief verwijst voor meer informatie naar: https://weet-magazine.nl/artikelen/vacatures/vacature-administratief-medewerkster-parttime/.