Home » AI » ‘Artificial Intelligence verovert de wereld’ – Bezinnende bijeenkomst op 5 juli 2023 D.V. uitgaande van OGGiN en GGiN regio Kampen e.o.

‘Artificial Intelligence verovert de wereld’ – Bezinnende bijeenkomst op 5 juli 2023 D.V. uitgaande van OGGiN en GGiN regio Kampen e.o.

Op 5 juli 2023 D.V. organiseert de OGGiN Rouveen, Grafhorst, Kampen, Oldebroek en GGiN IJsselmuiden een bezinnende bijeenkomst over Artificial Intelligence. De avond start om 20.00 uur (met een inloop vanaf 19.30) in het Hoornbeeck College. De opening wordt verzorgd door ds. H.H. Romkes en de lezing wordt gegeven door drs. L. van der Tang.1

In het Hoornbeeck College te Kampen (Willem Hendrik Zwartallee 1) wordt aanstaande woensdagavond dus een avond gehouden over Artificial Intelligence. De samenvatting van de avond luidt: “Hoe gaan we om met kunstmatige intelligentie (denk aan Chat GpT) en de betekenis voor ons allen. De techniek lijkt inmiddels een grotere intelligentie te hebben dan de mens, en algoritmes lijken ons leven meer en meer te beheersen.” De doelgroep van de avond is jongeren van vijftien jaar en ouder, ouders, ouderen en alle belangstellenden voor kunstmatige intelligentie. Ds. H.H. Romkes verzorgt de opening en de lezing wordt gegeven door drs. L. van der Tang. Aanmelden kan via cz@hoornbeeck.nl.

Voetnoten

  1. Bron: Anoniem, 2023, Regio Kampen eo, De Wachter Sions 70 (43): 10.